Medewerkers

Marjolein

Mijn naam is Marjolein Oudshoorn. Als eigenaresse ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het bedrijf.

Samen met alle medewerkers sta ik voor kwaliteit met oog voor een gemoedelijke sfeer, zodat iedereen kan genieten van de paardensport.

Naast de dagelijkse leiding houd ik mezelf ook graag bezig met mijn passie, lesgeven.

Sjaak

In 1978 heb ik het bedrijf aan de hoofdweg gekocht, dit was toen nog een boerderij met koeien en varkens. Na 25 jaar boeren heb ik samen met mijn vrouw en Marjolein de boerderij omgezet tot een paardenbedrijf. Inmiddels heeft Marjolein het bedrijf voortgezet en ben ik nog iedere dag werkzaam op de manege.

Yenka

Vanaf de start van het bedrijf ben ik werkzaam op de manege. Zelf heb ik altijd paarden gehad, dressuurwedstrijden gereden en stamboekkeuringen gedaan. Eigenlijk zit ik mijn hele leven al in de paardenwereld. 

Nu verzorg ik de paarden op Lucky Stable met veel liefde en plezier.


Mirelva

Sinds dat ik klein was, ben ik al verliefd op paarden. Vanaf mijn 4e jaar mocht ik dan eindelijk mee met mijn moeder naar de manege. Toen ik 7 was mocht ik op paardrijles op Lucky Stable. 

Ik heb de opleiding paardensport- en houderij succesvol afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik ook mijn ORUN-diploma behaald. 

Ik geef manege lessen en zal alle leuke activiteiten bijstaan. 

Sacha

In 2016 heb ik mijn studie paardensport afgerond in Deurne. Als klein meisje was ik al gefascineerd van paarden en toen wist ik al dat ik van mijn hobby mijn beroep wilde maken. Na mijn opleiding ben ik veel gaan lesgeven, zowel privé- als groeplessen in de discipline dressuur, springen en crossen. Ook heb ik enkele jonge paarden uitgebracht op wedstrijd. Vanaf augustus 2021 ben ik werkzaam op Lucky Stable.

Jennifer

Ik ben Jennifer Barlag. Ik ben 24 jaar oud en ik woon in Wilnis.
Als klein meisje was ik al veel bezig met paarden. Toen ik 6 jaar oud was ben ik begonnen met mijn eerste paardrijlessen. Op mijn negende kreeg ik mijn eerste pony en daarna kocht ik eigen paard: Fideel Sollenburg. Momentel rijd ik met Fideel Z2 dressuur en B springen. Ik heb mijn ORUN diploma gehaald en geef nu 3 jaar met veel plezier les op verschillende niveaus. Het werken met ruiter en paard vind ik ontzettend leuk!


Sebastiaan

Mijn naam is Sebastiaan en ík ben een vader van vier kinderen. Vanaf augustus (2022) ben ik werkzaam op de manege. Dieren zijn altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Als kind ging ik in de vakanties vaak logeren op de boerderij bij mijn oom en tante. Sinds een aantal jaar rijdt onze jongste dochter paard. Op deze manier ben ik in aanraking gekomen met de paardenwereld en werk ik met veel plezier op de manege.