Medewerkers

Marjolein

Mijn naam is Marjolein Oudshoorn. Als eigenaresse ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het bedrijf.

Samen met alle medewerkers sta ik voor kwaliteit met oog voor een gemoedelijke sfeer, zodat iedereen kan genieten van de paardensport.

Naast de dagelijkse leiding houd ik mezelf ook graag bezig met mijn passie, lesgeven.

Sjaak

In 1978 heb ik het bedrijf aan de hoofdweg gekocht, dit was toen nog een boerderij met koeien en varkens. Na 25 jaar boeren heb ik samen met mijn vrouw en Marjolein de boerderij omgezet tot een paardenbedrijf. Inmiddels heeft Marjolein het bedrijf voortgezet en ben ik nog iedere dag werkzaam op de manege.

Yenka

Vanaf de start van het bedrijf ben ik werkzaam op de manege. Zelf heb ik altijd paarden gehad, dressuurwedstrijden gereden en stamboekkeuringen gedaan. Eigenlijk zit ik mijn hele leven al in de paardenwereld. 

Nu verzorg ik de paarden op Lucky Stable met veel liefde en plezier.

Amber

Als 10 jarig meisje ben ik begonnen in de manegelessen op Lucky Stable. Inmiddels ben ik sinds september 2018 fulltime werkzaam op de manege.

Ik heb de opleiding marketingmedewerker succesvol afgerond en ondertussen mijn ORUN diploma behaald. Daarna ben ik begonnen met werken op de manege. Lucky Stable heeft mij de kans gegeven om het vak lesgeven en alles wat hierbij komt kijken optimaal te leren. Ik geef manegelessen en ben verantwoordelijk voor alles achter de schermen, onder andere de activiteiten- en lesplanningen behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden. 

Mirelva

Sinds dat ik klein was, ben ik al verliefd op paarden. Vanaf mijn 4e jaar mocht ik dan eindelijk mee met mijn moeder naar de manege. Toen ik 7 was mocht ik op paardrijles op Lucky Stable. 

Ik heb de opleiding paardensport- en houderij succesvol afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik ook mijn ORUN-diploma behaald. 

Ik geef manege lessen en zal alle leuke activiteiten bijstaan. 

Sacha

In 2016 heb ik mijn studie paardensport afgerond in Deurne. Als klein meisje was ik al gefascineerd van paarden en toen wist ik al dat ik van mijn hobby mijn beroep wilde maken. Na mijn opleiding ben ik veel gaan lesgeven, zowel privé- als groeplessen in de discipline dressuur, springen en crossen. Ook heb ik enkele jonge paarden uitgebracht op wedstrijd. Vanaf augustus 2021 ben ik werkzaam op Lucky Stable.

Sebastiaan

Mijn naam is Sebastiaan en ík ben een vader van vier kinderen. Vanaf augustus (2022) ben ik werkzaam op de manege. Dieren zijn altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Als kind ging ik in de vakanties vaak logeren op de boerderij bij mijn oom en tante. Sinds een aantal jaar rijdt onze jongste dochter paard. Op deze manier ben ik in aanraking gekomen met de paardenwereld en werk ik met veel plezier op de manege.