Medewerkers

Marjolein

Mijn naam is Marjolein Oudshoorn. Als eigenaresse ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het bedrijf.

Samen met alle medewerkers sta ik voor kwaliteit met oog voor een gemoedelijke sfeer, zodat iedereen kan genieten van de paardensport.

Naast de dagelijkse leiding houd ik mezelf ook graag bezig met mijn passie, lesgeven.

Sjaak

In 1978 heb ik het bedrijf aan de hoofdweg gekocht, dit was toen nog een boerderij met koeien en varkens. Na 25 jaar boeren heb ik samen met mijn vrouw en Marjolein de boerderij omgezet tot een paardenbedrijf. Inmiddels heeft Marjolein het bedrijf voortgezet en ben ik nog iedere dag werkzaam op de manege.

Yenka

Vanaf de start van het bedrijf ben ik werkzaam op de manege. Zelf heb ik altijd paarden gehad, dressuurwedstrijden gereden en stamboekkeuringen gedaan. Eigenlijk zit ik mijn hele leven al in de paardenwereld. 

Nu verzorg ik de paarden op Lucky Stable met veel liefde en plezier.


Mirelva

Sinds dat ik klein was, ben ik al verliefd op paarden. Vanaf mijn 4e jaar mocht ik dan eindelijk mee met mijn moeder naar de manege. Toen ik 7 was mocht ik op paardrijles op Lucky Stable. 

Ik heb de opleiding paardensport- en houderij succesvol afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik ook mijn ORUN-diploma behaald. 

Ik geef manege lessen en zal alle leuke activiteiten bijstaan. 

Mariska

Ik ben Mariska Gaiser en heb een grote passie voor de paardensport. In 2019 kocht
ik mijn 1 ste eigen 4-jarige springpaard Kiekeboe, waarmee ik nu 1.15m spring en bijna Z dressuur rijd. De groei die ruiters doormaken met een paard inspireert mij enorm! Dat is ook de reden dat ik ben begonnen aan de ORUN instructeursopleiding. Het
gave aan onze sport is dat je nooit uitgeleerd bent. Dit wil ik aan alle ruiters, beginnend of gevorderd, meegeven tijdens mijn lessen. Tot snel!


Sebastiaan

Mijn naam is Sebastiaan en ík ben een vader van vier kinderen. Vanaf augustus (2022) ben ik werkzaam op de manege. Dieren zijn altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Als kind ging ik in de vakanties vaak logeren op de boerderij bij mijn oom en tante. Sinds een aantal jaar rijdt onze jongste dochter paard. Op deze manier ben ik in aanraking gekomen met de paardenwereld en werk ik met veel plezier op de manege.